Meni Bela Reka -

hrana za telo i dušu

100% sveži, lokalno gajeni sastojci, koje koristimo za spremanje raznovrsnih tradicionalnih jela, jedan su deo priče o restoranu. Drugi deo priče čine naši recepti, bogat i raznovrstan jelovnik i izvrsna selekcija pića. A treći, jedan poseban „začin“.

Otrgnuti od zaborava iz starih kuvara, naši recepti predstavljaju rezultat dugogodišnjeg iskustva, umeća i predanosti naših dragih baka. U tim receptima, od hleba do kolača, svaki delić uputstva, sastojak ili začin budi apetit i doprinosi tome da đakonije spremljene u našem restoranu budu hrana za vaše telo i dušu. Ukoliko volite ukusna testa, omamiće vas miris izdašnih domaćih hlebova i delikatnih peciva koja se svakog dana mese u našoj pekari i peku u zidanoj furuni, kao nekada. Ukoliko ste ljubitelj mesa, naši mesari znaju sve kulinarske tajne srpskih domaćina. Uživajte u izvrsnim mesnim delicijama koje se pripremaju u mesari našeg restorana, a zatim peku na tradicionalan srpski način – na ćumuru, na ražnju ili pod sačem. A za kraj, upotpunite svaki vaš ručak slasnim domaćim bakinim kolačima, koji se tope pod nepcima.
Svaka hrana traži svoje piće, a svako piće iz naše izvrsne selekcije domaćih vina i rakija ima svoju autentično poreklo i priču, koju ćemo uvek rado podeliti s vama.

Sav ovaj vatromet boja, mirisa, aroma i ukusa ne bi bio potpun da nije još jednog, jako bitnog sastojka – naš kreativni tim iskusnih pekara, mesara, kuvara i poslastičara svaki zalogaj „začini“ ljubavlju, tim sveprožimajućim „začinom“, poklanjajući nam i deo sebe uz svaku gurmansku poslasticu koju naprave.

Pogledajte galeriju fotografija naših nacionalnih specijaliteta, pripremljenih na jedan sasvim nov način

Meni Bela Reka -

baš po vašem ukusu

Naš bogat i raznovrstan jelovnik autentičnih nacionalnih jela napravljen je baš po vašem ukusu. Vrhunski tim gastronomskih posvećenika priprema svaki zalogaj pažljivo i sa ljubavlju, koristeći sveže, lokalno gajene sastojke, proverene recepte naših baka i modernu opremu i tehnologiju pripreme hrane.

Bilo da ste sami, sa porodicom, prijateljima, kolegama ili poslovnim partnerima; bilo da proslavljate rođendan, krštenje ili godišnjicu; bilo da ste raspoloženi za doručak, ručak ili večeru, za fino predjelo, okrepljujuću supu, kuvano jelo, zdravu salatu ili ukusni desert, zadovoljićemo nepca i najprefinjenijih sladokusaca.

Dobrodošli za trpezu nezaboravnih domaćih ukusa! Čime možemo da vas poslužimo?